The Daily Ilse - Come One, Come All To Ilse.

Så underbart skönt

Det är så underbart skönt med att få lite massage, det finn många bra ställen som man kan gå till för att få lite massage och det är ju toppen om man kan göra  det lite då och då så att man kan njuta lite extra och bara få det at vara sådär extra skönt.
Ja det är ju toppen när man kan göra det och att man kan få det i present, det är en bra present att ge till någon som skulle vilja ha det. Man vet ofta med sig att det finns dom som har stressat lite extra mycket och att det kan vara bra att dom får lite extra kärlek och omtanke.

Ge bort det i present 

Det är en bra present att ge bort till något och det är något som jag själv uppskattar väldigt mycket att få av någon. Det finns många bra ställen att gå till och en är ett ställe som ger massage i sollentuna som ska vara bra. Det kan vara bra att testa på det och se hur det känns. Det är nog väldigt bra och något som man kan tycka är väldigt skönt. Ja det är underbart att kunna få lite extra omtanke så att man mår bra av och som gör att man kan koppla av och att man känner att det är så skönt och avkopplande. Det är en bra present att ge bort och dom flesta tycker att det är väldigt skönt och uppskattar en sån present väldigt mycket och det skulle jag också göra .Så vet du inte vad du ska ge bort i present så är det en bra ide att ge bort till någon som man tycker om och som man vill unna något lite extra för det kommer verkligen att uppskatta mycket och ge bra effekt.