The Daily Ilse - Come One, Come All To Ilse.

Dags för lite god mat

Det finns så mycket god mat men en av dom gosade måste nog ändå vara italiensk mat om jag får säga vad jag tycker. Ja det är så goda smaker och så rena smaker på något sätt. Ja det är verkligen härligt och så gott tycker jag. Plus att jag gillar själva kulturen och det gör en hel del, det är en matkultur och ett härligt sätt att umgås på.

Finns många bra restauranger

Ja det finns en hel del bra ställen att gå till, man kan söka på "italiensk restaurang stockholm city" och så får man upp en hel del. Ja det är ett smidigt och enkelt sätt att kolla upp vart man ska äta och njuta av sin goda mat. För man vill ju verkligen njuta och hitta ett bra ställe att äta på så att det blir så pass bra som möjligt och att man kan njuta fullt ut av den maten som man ska äta.

Det finns så många olika rätter som man kan välja bland och det är ju också så underbart att det inte bara är en rätt som är bra utan att det finns så otroligt många olika typer av rätter som är helt underbart goda och det är ju något som är härligt.

Det är kul att experimentera lite hemma och göra lite goda rätter själv. Ja det behöver inte vara allt för svårt att hitta bra recept och att få till det på ett sätt som är likt det man hittar på restaurang. Ja nu skulle jag verkligen vilja äta lite god mat just nu för jag känner att jag börjar bli lite hungrig nu och det vore gott med lite härlig pasta och lite annat smått och gott. 
Ja det är en av mina favorit rätter om man får välja och det är ju så gott.